Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Transport públic
Crides a manifestar-se el 15-M en les protestes contra les pujades del transport

Continuen també les manifestacions de cada dimecres al barri de la Marina del districte de Sants

13/03/2014 Drets i Llibertats
Crida a a manifestar-se dissabte contra ñes pujades del transport publico Crida a a manifestar-se dissabte contra ñes pujades del transport publico

Les mobilitzacions veïnals contra les pujades tarifàries en el Transport Públic mantenen el pols contra l'ATM en la seva 13a jornada de protestes convocades per la plataforma Stop Pujades amb el suport de la FAVB.

Com ja és habitual les concentracions s'han aplegat en una cinquantena d'estacions i en la jornada d'avui, a continuació s'han centralitzat em quatre punts l’estació de Sants, la plaça de Catalunya, la Sagrera i l’avinguda Diagonal. En aquests indrets s'han fet crides a manifestar-se el proper dissabte a les 19h a la plaça de Sant Jaume.

Les crides s'han materialitzat en el repartiment de fulls volants, pintades i en murals on han pintat consignes a favor del transport públic i per demanar la retirada de la pujada de preus i la congelació de les tarifes.

9a setmana de mobilitzacions del veïnat de la Marina a Sants

Els veïns i les veïnes ocupen de nou la via pública com cada dimecres i ja són 9 consecutives per reclamar més busos i l'arribada del metro al barri.

Recordem que el darrer número de la publicació "La Marina"  que recull un ampli reportatge sobre la lluita veïnal per reivindicar el transport públic

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid