Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Transport públic
STOP PUJADES continuarà amb les mobilitzacions, tot i les amenaces de multes

Continuaran exigint la retirada de les tarifes 2014, com a pas previ a la convocatòria d'una taula social per un nou model tarifari i de transport.

15/02/2014 Drets i Llibertats
Continuaran les mobilitzacions malgrat les amenaces Continuaran les mobilitzacions malgrat les amenaces

La Plataforma Stop Pujades ha expressat la seva voluntat de continuar amb les mobilitzacions, "tal com ho hem vingut fent fins ara".

Amb aquestes paraules han volgut contestar la crida a la responsabilitat, les amenaces de multes i les agressions que ha realitzat el Mossos d'Esquadra en la darrera protesta veïnal contra la pujada del transport públic. En la seva nota de premsa, la plataforma afirma que "cap d'aquestes actuacions per apaivagar el clam popular per la rebaixa del preu del transport públic, no tindrà cap altre efecte que la proliferació del descontentament i de les mobilitzacions".

Segons la nota, "aquest immobilisme i aquestes amenaces ens obliguen a mantenir les convocatòries, així com l'esperit que les han caracteritzat: Dimecres 19 de febrer, concentracions a les estacions i dilluns 24 de febrer, vaga de transports. Ho parem tot".

Voluntat política

Ja són 8 setmanes de manifestacions, 50 punts de protesta, 90 càrrecs electes sumats al manifest i el suport del món sindical. Arribats a aquest punt, la plataforma considera que les aturades de línies de metro, ferrocarrils i RENFE, fruit de les protestes, així com tot allò que pugui succeir les properes setmanes, "ja són una responsabilitat del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila i de l'Alcalde de Barcelona, Xavier Trias, a causa del seu silenci davant la problemàtica".

Per a la plataforma, Santi Vila i Xavier Trias "han demostrat un immobilisme polític, irresponsable davant d'una demanda social tan estesa i, al mateix temps, inacceptable davant de la situació socioeconòmica actual que posa al límit tantes famílies. Per això, manifestem que rectificar és de savis i demostra responsabilitat política d'acord amb les necessitats socials actuals. La retirada de tarifes no és una qüestió econòmica sinó una voluntat política".


 

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid