Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
censura
El treballadors de TV3 trenquen la censura sobre l'externalització de la publicitat amb un vídeo

Es tracta d'obrir el debat, ja que la direcció de la CCMA ha “censurat” la informació sobre aquest tema en els Telenotícies.

07/04/2014 Comunicació

Treballadors de TV3 han editat un vídeo, que han penjat a la xarxa, amb l'objectiu de trencar “la censura” que la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) la televisió pública ha imposat a que s'informi sobre l'externalització sobre el paquet publicitari.

El vídeo recull declaracions que asseguren que la cessió de la gestió a una empresa externa “posa en perill la viabilitat de TV3”, ja que l'empresa que guanyi el concurs públic treballarà “per als seus propis interessos” i beneficis, no per als de TV3.

També es diu que el grup Godó podria fer-se  amb la cessió de la publicitari com a contrapartida “pel suport donat a CiU” en els últims anys.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid