Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
TV3
Els treballadors de TV3 tornen a la vaga contra l’externalització de la publicitat

La vaga parcial de divendres demana que no s'externalitzi el departament comercial. Els treballadors de TV3 es concentraran davant del Parlament per mostrar les seves reivindicacions

27/03/2014 Cultura
El comitè d’empresa de TV3 ha convocat una nova vaga parcial per aquest divendres de 8 a 11.30 h. Amb l’acord per allargar les negociacions del conveni col·lectiu fins al 30 de maig, en aquesta ocasió l’aturada és per demanar que no s’externalitziel departament comercial i continuï en mans de la cadena.

Tal i com ha informat Comunicació21.cat, la vaga parcial s’ha convocat coincidint amb la comissió de control parlamentari de la CCMA, que s’iniciarà a les 10 h. Abans, a les 8.45 h, els treballadors de TV3 es concentraran davant del Parlament per expressar les seves reivindicacions durant l’entrada dels diputats.


Suport social a la denúncia de l’externalització de la publicitat

Fa pocs dies l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) va fer públic un posicionament sobre el paper dels mitjans de comunicació públics i l'externalització prevista de l'àrea comercial de TV3.

El moviment popular per la independència exposava que els mitjas públics que han permès als catalans gaudir durant 30 anys d'una televisió pública de qualitat i en català i "més concretament TV3, han estat, són i han de continuar sent una estructura d'estat imprescindible per a Catalunya." En aquest sentit, l'ANC manifesta que "entre les estructures d'estat que ha de bastir el país necessitem uns mitjans públics de qualitat, que són imprescindibles per garantir el progrés i la cohesió social", i adverteix que l'externalització del departament comercial de TV3 "suposaria l'inici del desmantellament dels mitjans públics".
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid