Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Atac al Casal Independentista i Popular de Sabadell Can Capablanca

Cal recordar que l'antiga seu del carrer Les Paus ja va ser atacada amb còctels molotov per grupuscles d'extrema dreta poc després de la seva inauguració i que en alguna altra ocasió s'havien tirat pedres contra el mateix local.
Aquesta matinada uns desconeguts han atacat la seu del Casal Independentista i Popular de Sabadell Can Capablanca, trencant-ne dos dels vidres de la façana principal. Segons uns veïns, entre les 6 i les 7 del matí algú ha estat donant cops contra un dels vidres fins a trencar-lo i, al cap d'un quart d'hora, ha tornat per colpejar i finalment destrossar l'altre.

03/01/2010 20:38 Drets i Llibertats
Des de l'entitat es desconeix l'autoria de l'atac, però es té clar que cal emmarcar-lo com un agressió per motius polítics i no com un acte vandàlic aïllat, ja que no ha causat cap més desperfecte en cap altre domicili o cotxe aparcat de la zona.
 
Des de Can Capablanca sempre han pensat que aquest projecte no és un projecte fàcil ni còmode, perquè és i serà un espai de transformació social que denuncia les desigualtats i lluita dia a dia per un món millor. Per això volen manifestar que continuarem endavant amb aquest projecte amb més força i ganes que mai.
 
També volen agrair el suport rebut des del primer moment pels veïns i veïnes i les persones que han  vingut a l'entitat i que els han expressat la seva solidaritat. I conviden a totes aquelles persones amb inquietuds i ganes de canviar les coses a venir, participar i treballar, per un Sabadell més lliure i just.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid