Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLENGUA
Tarragona acollirà el XIII Congrés d’Estudiants de Filologia Catalana
14/03/2014 Llengua
?El català, llengua de futur? Els problemes lingüístics al segle XXI?. ?El català, llengua de futur? Els problemes lingüístics al segle XXI?.

La globalització i la mundialització, el liberalisme, els moviments migratoris o el jovent són aspectes que rarament s’associen a les llengües; no obstant, aquest ha estat el tema central que s’ha triat per celebrar el XIII Congrés d’Estudiants de Filologia Catalana organitzat pel Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i per l’Assemblea d’Estudiants de Filologia Catalana de la URV. Se celebrarà el mes d’abril, els dies 8, 9 i 10, a Tarragona i sota el nom “El català, llengua de futur? Els problemes lingüístics al segle XXI”.

 

En aquest Congrés s’analitzaran alguns dels problemes sociolingüístics que se’ls hi plantegen a les llengües —i majoritàriament les minoritzades— en aquest segle XXI. També hi haurà un tast literari amb la presència d’escriptores del Camp, una ruta literària de Vicent Andrés Estellés per la ciutat i una presentació de l’Arxiu de Folklore de la URV. La matrícula d’inscripció costa entre 10€ i 35€, segons si es necessita allotjament o no, i es tramita a través d’un web creat especialment per aquest esdeveniment. En la celebració del Congrés hi col·labora el Consell d’Estudiants de la URV, el Departament de Filologia Catalana de la URV i l’Associació de Professionals i Estudiosos en Llengua i Literatura Catalanes (APELLC).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid