Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
12: Res a celebrar
El SEPC denuncia la "permissivitat i complicitat" del Govern de la URV vers els darrers actes feixistes
12/10/2013 Drets i Llibertats

Ahir al matí molts alumnes de la Universitat Rovira i Virgili (URV) s'han despertat perplexos per un doble motiu. Els feixistes havien deixat una pintada on feien apologia de la massacre d'Amèrica Llatina i per part de l'imperi espanyol que tantes morts s'ha emportat pel davant des de 1492 i, per altra banda, el Govern de la URV no només no ha fet retirar les pintades feixistes (com tantes altres vegades) sinó que ha deixat passar un correu titulat “Manifestació 12-O en defensa de la unidad de España”.

Davant d'aquests fets el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha fet públic un comunicat on denuncia la "permissivitat i complicitat" del Govern de la URV vers els actes feixistes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid