Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Dret dels animals
Iniciativa Animalista torna a reivindicar unes "Falles sense tortura"

La Plataforma reivindica un any més que "el poble valencià, patim tota mena de retallades, estafes i privacions." mentre que es destinen sucoses subvencions a tauromàquia i ha volgut promocionar el llibre digital que s'edità fa tres anys.

09/03/2014 Drets i Llibertats
Portada del llibre digital "Falles sense tortura" Portada del llibre digital "Falles sense tortura"

Un any més i davant l'inici de la setmana taurina per les Falles de València, des d'Iniciativa Animalista s'ha volgut convidar a llegir i compartir la publicació del seu llibre digital, “Falles sense tortura”. Un llibre col·lectiu que malgrat tindre uns anys, segueix d’actualitat, ja que "la política envers els animals de la diputació i govern valencià no ha canviat malgrat l’evolució de la societat."

L'entitat ha lamentat que "les institucions que ens governen continuen assimilant una festa com les falles amb uns espectacles de tortura animal com son les corregudes de bous. Durant aquestes falles de 2014 es celebraran a València 11 vesprades i 2 matins de bous que van acompanyades de la desmesurada publicitat per garantir la plaça plena, el repartiment gratuït d’entrades dins del cercle clientelar, la promoció de paquets turístics a traves de “tour operators” i agencies de viatge i la retransmissió en directe per la “progressista” cadena televisiva Canal+."

Com també ha fet referència a la crisi econòmica afirmant que "per a celebrar aquests lamentables espectacles que embruten la imatge de la nostra ciutat si hi ha el suficient pressupost, no els afecta la crisi. Mentre, el poble valencià, patim tota mena de retallades, estafes i privacions."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid