Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CATALANOFÒBIA
Alfonso Rus “amenaça” amb els Països Catalans

El PP del País Valencià segueix fent declaracions catalanofòbiques amb l’esperança que aquest tipus de campanya els ajudarà a guanyar les eleccions autonòmiques de l'any 2015

30/03/2014 Política
El dirigent del PP del País Valencià Alfonso Rus “adverteix”que si a les properes eleccions autonòmiques  el PP no guanya per majoria absoluta el PSPV, Compromís i EU faran un tripartit i “la nostra Comunitat es passarà a dir Països Catalans, parlarem català, ens deixaran la Comunitat feta un desastre i no ho podem consentir”.

Rus és conegut per la seva catalanofòbia. En una ocasió va  afirmar que els professors del País Valencià que parlen un català “massa normatiu” són uns “gilipolles” i en una altra  va  negar-se a fer un minut de silenci perquè el mort era català. De fet el dirigent del PP és conegut per fer tot tipus de declaracions polèmiques i populistes i casualment ahir va escenificar una simulacre de conflicte amb el govern espanyol quan va afirmar que "alguna cosa haurem de dir-li al Govern d'Espanya perquè aquí no som de genoll en terra" en referència al dèficit fiscal que pateix el País Valencià. El 1995 després d'aconseguir arribar a l'alcaldia de Xàtiva va adquirir cert  renom per la seua invitació a la Casa Reial perquè el Príncep Felip acudís a Xàtiva a demanar disculpes per l'incendi de la ciutat pel seu avantpassat Felip V. A canvi, Alfonso Rus oferia adreçar el quadre de Felip V que penja cap per avall al museu municipal de la ciutat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid