Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
L’ANC torna a entrar en escena sobre l’actual moment polític amb la Declaració de Febrer

Es posicionarà sobre la consulta i les europees el proper dissabte

13/02/2014 Política
Cartell digital aparegut amb celeritat a les xarxes socials en suport de a consulta Cartell digital aparegut amb celeritat a les xarxes socials en suport de a consulta

L’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) anunciarà la Declaració de Febrer, un document que trasllada el posicionament de l’Assemblea en relació a la unitat d’acció, les eleccions europees i la situació social i política del país. Continua així amb la línia que va iniciar amb la Declaració de Novembre que va presentar el passat 23 de novembre a Seva. La Declaració es farà al migdia a la Sala de Graus de la UPC de Manresa.

Es farà en  l’actual context polític, un cop acordada la pregunta i la data respecte la consulta sobre la independència, i amb les eleccions europees del 25 de maig a l’horitzó, l’ANC considera necessari fer pública de nou la seva presa de posició sobre els reptes que encara el país aquest any determinant.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid