Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
L'ANC, entitats i partits seran a la crida nacional al món associatiu pel dret a decidir

L'acte es portarà a terme demà al Teatre Conservatori de Manresa a les 6 de la tarda.

14/02/2014 Política
Les entitats presents al Pacte del Bages pel dret a decidir han organitzat demà un gran acte de Crida nacional al món associatiu perquè es sumi i treballi a favor del dret dels catalans a decidir el seu futur polític. L’acte comptarà amb la presència de representants d’entitats de la societat civil i dels partits que s’han compromès a fer efectiu el dret a decidir amb la convocatòria d’una consulta sobre la independència el proper 9 de novembre.

Intervindran a la crida l’expresident del Parlament i redactor del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol; la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell; la presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals; el representant del Pacte del Bages, Pere Joan Cardona; i els diputats Josep Rull (CiU), Marta Rovira (ERC), Dolors Camats (ICV) i el regidor Adam Majó (CUP). L’acte es portarà a terme al Teatre Conservatori de Manresa a les 6 de la tarda.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid