Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llei de Símbols
Acció de desobediència del SEPC contra la llei de símbols

Anuncien que continuaran desobeint la llei penjant llaços i pancartes al campus.

21/01/2014 Política

Aprofitant que aquest dilluns ha entrat en vigor la llei de símbols, aquest matí el SEPC ha realitzat una acció de desobediència contra aquesta llei col·locant vàries pancartes a edificis del campus de la universitat. En aquestes pancartes, hi apareixen diversos dels símbols que tanta por li fan al PP i, en una d'elles, "hi apareixen les banderes d'algunes de les nacions oprimides del món, que, recordem, també estan prohibides per la llei de símbols".

Amb aquesta acció, pretenen demostrar la contradicció que suposa aquesta llei absurda i totalment repressiva, feta amb l’únic objectiu de fer callar qualsevol veu dissident que contradigui la nefasta política del Partit Popular.

El SEPC considera que qualsevol intent de reprimir l’ús de símbols no fa més que amagar els conflictes que el Govern té oberts amb la ciutadania i, en cap cas, els resol. Així mateix, defensam la lliure expressió de les treballadores i el dret a mostrar les seves reivindicacions als seus llocs de feina. Demanen,  la derogació immediata d’aquesta llei i del decret recentment aprovat que l'endureix encara més.

Així mateix, el SEPC creu que davant lleis injustes, les estudiants només "ens queda una via: La desobediència". Fan una crida a tota la comunitat universitària i a tota la societat a ignorar aquesta llei penjant símbols a les façanes de tots els edificis de tal manera que aquesta llei mai es faci, a la pràctica, efectiva.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid