Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#juntespodem
Concentració davant el Parlament per "Aturar els pressupostos de la misèria"

El proper dimecres a les 18h davant el Parlament. A Tarragona hi ha convocada dues concentracions, a les 18h  a la Rambla Nova (Estàtua dels Despullats) i a la seu de la Generalitat (al carrer Sant Francesc).

02/12/2013 Drets i Llibertats

La Plataforma "Juntes Podem" que aglutina una seixantena llarga d'entitats i organitzacions polítiques fa una crida a concentrar-se el proper dimecres al Parlament  per mostrar el rebuig al al Pressupostos amb un presentació simmbòlica d'una esmena a la totalitat al qaulificar-los de "pressupostos de la misèria".

A les 18h, la concentració se situarà se situarà a la rotonda de la Ciutadella on està ubicat el monument a Prim, i a la qual s’accedeix des de la porta situada al Passeig de Picasso, la més propera a l’Estació de França. Hi haurà música combativa i intervencions intercalades per tal que la gent que vagi arribant es comenci a aplegar. Es convidarà els assistents a realitzar allí mateix un taller de pancartes denunciant les polítiques d’austeritat, amb la idea de col·locar-les després a les diferents entrades de la Ciutadella i davant del Parlament. La rotonda quedarà rebatejada, mitjançant un cartell penjat al monument, com a “Plaça de les Retallades”.

A les 18:30h.  Cada una de les de 60 entitats que formen part de la Plataforma, faran parlement d'un minut. Una horma més tard, s'exposarà el manifest de la convocatòria i s'iniciarà una desfilada amb torxes i espelmes fins a concentrar-nos davant l’entrada del Parlament. Es tracta d’escenificar l’enterrament dels drets socials i la democràcia que s’hi està perpetrant. Cap a les 21h, es llegirà el manifest de la campanya.

Segons la plataforma, Aquests comptes no només certifiquen les retallades realitzades, sinò que obren la via a noves privatitzacions, com la del minso parc d'habitatges socials de què disposem. "Tot en nom d'una prioritat que esdevé absoluta: satisfer un deute financer asfixiant, essencialment en mans de les entitats bancàries", afirma.

Cal recordar que el passat 24 de novembre, nombrosos col·lectius, sindicats i moviments van sortir al carrer per denunciar el caràcter profundament antisocial dels pressupostos elaborats pel govern de Rajoy seguint fil per randa les recomanacions de Brussel·les, que no para d'exigir noves mesures d'austeritat malgrat l'empobriment generalitzat, les desigualtats i el sofriment social que aquestes polítiques estan causant.

Tarragona

Es realitzaran dues concentracions per mostrar rebuig a l’aprovació dels pressupostos tant de la Generalitat com de l’Estat. El dos punts de concentració són a les sis de la tarda a la Rambla Nova (Estàtua dels Despullats) i a la seu de la Generalitat (al carrer Sant Francesc), i la primera és organitzada pels sindicats mentre que la segona per l’Esquerra Independentista, segons informa Pobleviu.cat

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid