Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#14M
Presentació de la campanya "Aturem els pressupostos al Parlament"

També s'anunciarà la convocatòria de manifestació a nivell europeu amb el lema ‘No paguem el seu deute, que es foti la Troika!’ pel proper 1 de juny

14/05/2013 Drets i Llibertats

Avui a les 19h a Plaça Catalunya de Barcelona, es presenta la campanya ‘Aturem els pressupostos al Parlament’ a càrrec de diferents sectors i col·lectius en lluita contra les retallades i privatitzacions.

La presentació de la campanya comptarà amb la participació d’Elena Idoate del setmanari d’economia crítica Taifa i Iolanda Fresnillo de la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute.

Els convocanats també anunciaran convocatòria de manifestació a nivell europeu amb el lema ‘No paguem el seu deute, que es foti la Troika!’ pel proper 1 de juny.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid