Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESPANYA
Boicot al cava català

Diverses cadenes de televisió espanyoles faran boicot al cava català donant la benvinguda al 2014 brindant amb cervesa

30/12/2013 Internacional

Tot i les mostres d’espanyolitat d’alguns productors de cava catalans el boicot espanyol al vi escumós català augmenta un cop més ja que els presentadors de les campanades d'Antena 3, Cuatro, Divinity, la Sexta, Telecinco, i Energy brindaran amb la marca de cervesa Estrella Galicia per celebrar l'arribada del 2014. Un fet curiós és que la imatge pública d’aquesta campanya de boicot és la “reina del cava” d’aquest any; la periodista i presentadora Anna Simon.

La pàgina del facebook "Orgullosos de ser asturianos" també ha promogut una de les moltes campanyes de boicot al cava català que circulen per internet amb el lema "Yo sidra asturiana. No compro cava, si quieren independencia que se la paguen".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid