Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
Surt al mercat el primer cava solidari per finançar campanyes de promoció del català

Així com també  per difondre la situació del català arreu del món

27/11/2013 Llengua
El cava es pot comprar a 7,95 euros El cava es pot comprar a 7,95 euros

Des de fa uns dies ja es poden trobar als supermercats Bon Preu de tot el país les primeres ampolles del Cava per la llengua. Aquest producte és una iniciativa solidària a diverses bandes impulsada per la Plataforma per la Llengua i Bodegues Sumarroca que té com a objectiu promoure el català i desenvolupar campanyes de promoció de la llengua. Alhora, aquest nou projecte s’emmarca en els actes de celebració dels 20 anys de la Plataforma per la Llengua, que es compleixen oficialment el pròxim 12 de desembre.

La presentació oficial del Cava per la llengua va tenir lloc ahir al Foment de les Arts i del Disseny  (FAD) amb la presència de Josep Puig, Director General de Bodegues Sumarroca, Núria Homs, conservadora de la Fundació Tàpies, el cantautor i gastrònom Pere Tàpias, i Òscar Escuder, president de la Plataforma per la Llengua.

El cava es pot comprar a 7,95 euros

Part dels beneficis que se n’obtinguin amb la venda de les 10.000 ampolles que han sortit a la venda aniran destinats a campanyes a benefici del català, i en concret a una campanya que s’engegarà en les pròximes setmanes per difondre el català a nivell internacional i per explicar fora de casa nostra el dinamisme de la nostra llengua i alhora, la discriminació a què està sotmesa en alguns àmbits.

El cava es pot comprar a 7,95 euros, i de cada ampolla venuda, es destinarà 1,39 euros a aquesta campanya. El Cava per la llengua es podrà trobar a la xarxa d’establiments BonPreu-Esclat-Orangutan, així com a d’altres establiments de restauració. En aquest enllaç podeu trobar el llistat d’establiments de la xarxa de Bon Preu que distribuiran el producte.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid