Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Espanyolisme
Ataquen amb pintura la seu de la CUP a Lleida

Ahir a la nit uns desconeguts van tacar amb amb pintura la seu de la CUP a Lleida. Durant les darreres setmanes han aparegut pintades feixistes i s'han realitzat atacs similars a Lleida

31/12/2013 Política


La façana de la seu de la candidatura independentista ha aparegut amb  taques de pintura. Aquest atac deu haver estat realitzat amb ous farcits de pintura, tècnica habitual d'aquesta mena de sabotatges.

Des de la CUP de Lleida, a través d'una nota, han assegurat que aquests fets han coincidit amb altres actes de vandalisme contra simbologia independentista a Lleida i a les comarques pròximes. Un cas similar és el de les pintades contra l’Espai Macià o el robatori d’estelades a la ciutat.

La CUP ha apuntat al seu perfil de Facebook que "Acabem l'any amb una onada d'atacs feixistes a simbologia independentista a les comarques de Ponent. Aquesta nit la seu de la CUP a Lleida ha estat l'objectiu escollit. En tot cas, seguim, seguirem!"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid