Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
6-D
Jornades contra la Constitució Espanyola a Lleida
03/12/2013 Política
Jornades contra la Constitució Espanyola Jornades contra la Constitució Espanyola

El Casal Popular de Joves de Lleida aplegarà unes "Jornades Contra la Constitució Espanyola". Els actes estan organitzats per la CUP, ARRAN i el SEPC.

Dijous a les 20h hi haurà cafeta i videofòrum "Del roig al blau", un documental sobre la transició espanyola al País Valencià entre als anys 1975 i 1982, des de la mort de Francisco Franco fins a l'aprovació de l'Estatut d'Autonomia. S'hi relata les grans manifestacions, les primeres eleccions, i la que s'anomenarà Batalla de València, a partir d'entrevistes a alguns dels actors polítics i socials que més van intervenir en aquell moment.

Divendres 6 a les 11:30h hi haurà xerrada/debat sobre "La Constitució intocable" i en acabar vermut popular!. A continuació es farà un dinar popular a la Coronela.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid