Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
La PAHC assoleix la dació en pagament després d'ocupar el Banc de Sabadell a Manresa
06/11/2013 Drets i Llibertats

Els representants de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i el capitalisme (PAHC) i la parella afectada, en Quim i l'Ester, sortien ahir al vespre de l'oficina del Banc de Sabadell de Manresa amb una excel·lent notícia: "el Banc havia acceptat la dació en pagament deixant el registre a zero, i es negociaria un lloguer social".

La parella i els representants de la PAHC van estat negociant tot el dia amb el director de l'oficina i amb el delegat zonal per trobar una sortida a la situació del Quim i l'Ester.

Uns quaranta membres de la PAHC Bages havien ocupat aquest dimarts al matí, l'oficina de Banc Sabadell de la Ben Plantada, al Passeig, per reclamar la dació en pagament i un lloguer social per al Quim i l'Ester, una parella de Sant Salvador de Guardiola que no poden fer-se càrrec de la hipoteca des que a casa, ja que s'havien quedat amb un sol ingrés per sota dels 1.000 euros.

Segons expliquen membres de la PAHC Bages al ManresaInfo.cat, en una altra acció anterior s'havia intentat negociar amb Banc Sabadell la retirada de les anomenades "clàusules abusives" sense que s'aconseguís. Sempre segons els representants de la plataforma, aquestes clàusules fan que, en el cas del Quim i l'Ester, la quota de la hipoteca sigui de 700 euros mensuals en comptes dels 400 euros que serien sense elles, però el banc català, a diferència del que han fet altres entitats, no vol marcar un precedent.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid