Casal popular
Primer aniversari de La Clau de Sant Celoni

El Baix Montseny ho celebrarà amb una mostra de cultura popular, un sopar i concerts

17/10/2013 Res-pública

Ja fa un any que el casal popular La Clau (Sant Celoni), que agrupa diferents entitats del Baix Montseny, va començar la seva tasca. I amb motiu del seu primer aniversari s'han organitzat tot un seguit d'actes que celebraran l'èxit del projecte.

Demà divendres, 18 d'octubre, hi haurà una mostra de cultura popular gràcies a La PocaFarina Produccions, la Colla Bastonera Quico Sabaté i els Timbalers de Sant Celoni. Seguidament es podrà treure el ventre de pena amb un sopar de pinxos, tapes i coques variades a l'Avern, la taverna de La Clau. I, finalment, a l'Ateneu de Sant Celoni es podrà sentir La Banda del Panda i la Bundu Band.

Els membres de La Clau s'han mostrat entusiasmats perquè el projecte "s’ha convertit en un espai de trobada per debatre i educar, on persones de tot tipus de pensament intercanvien opinions, comparteixen habilitats, necessitats, i treballen per construir una societat més humana, digna i de poder popular".

Properament també hi haurà actes com una castanyada infantil (el 31 d'octubre), el segon sopar tertúlia sobre el paper de la CUP a les institucions amb Mario Zubiaga (el 2 de novembre), teatre (el 9 de novembre), xerrada sobre les alternatives econòmiques i la banca ètica (el 16 de novembre), etc.