Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
EUSKAL HERRIA
Multa de 900€ per organitzar una col·lecta pel Banc d'Aliments i l'Assemblea d'Aturats de Navarra

Avui s'ha tornat a fer una col·lecta pel Banc d'Aliments i l'Assemblea d'Aturats i per pagar la multa de 900€ que el Govern de Navarra va posar a la delegada de LAB per haver organitzat una col·lecta anterior

10/10/2013 Internacional

Ana López, delegada de LAB va ser multada amb 900 € per sol·licitar una col·lecta de diners per al Banc d'Aliments i l'Assemblea d'Aturats/des el passat 29 de maig enfront del Govern de Navarra, dins d'un acte amb què el personal de l'ANE (Agència Navarra d'Emergències) i bombers de Navarra pretenien mostrar la seva solidaritat a la vaga general en contra de les retallades. L'acte va ser prohibit però la col·lecta es va mantenir el que ha suposat una multa a l'esmentada delegada. A la col·lecta prohibida del passat 29 de maig es van recaptar més de 9.000 € pel Banc d'Aliments i l'Assemblea d'Aturats i Aturades.

Amb el lema de "El 10 del 10 a les 10:00 amb 10 €" avui s'ha convocat una nova col·lecta davant del Govern de Navarra per fer front a la multa i una nodrida representació de treballadors i treballadores de l'Agència Navarresa d'Emergències ha respost assistint a l'acte. Els diners que han sobrat després de cobrir els 900 € de la multa s'han tornat a lliurar a les dues organitzacions esmentades.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid