Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Acte en suport al procés independentista d'Euskal Herria a Barcelona

Demà a les 19.30 hores al CIEMEN

El Grup Promotor del Manifest per la Pau i la Democràcia al País Basc amb la col·laboració del  Centre Internacional Escarré per les Minories Ètniques i les Nacions (CIEMEN) organitza un acte de suport al poble basc per manifestar, una vegada més, tota la solidaritat de la societat civil catalana. A l'acte s'abordarà el nou escenari que s'obre al País Basc i les possibilitats per assolir una pau justa després dels fets esdevinguts la setmana passada amb la  Conferència Internacional de Sant Sebastià i el comunicat d'ETA. 

26/10/2011 02:34 Internacional

L'acte comptarà amb les intervencions de Carles Riera, president del CIEMEN; Gemma Calvet, jurista; Txelui Moreno, portaveu de l'esquerra Abertzale; Gabriela Serra, moviment pacifista i David Fernàndez, periodista.

Per saber-ne més:

Desenes de milers de persones es manifesten a Bilbo per la normalització política

L'organització ETA anuncia el cessament definitiu de l'activitat armada

La CUP considera que l'anunci d'ETA pot obrir les portes a un procés d'independència

 

 















 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid