Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Debat
El Grup Blanquerna organitza unes jornades sobre el lema "300 anys després, la llibertat"

L'entitat és una escola de pensament constituïda els anys 80 i que enguany s’ha refundat com a think tank sobiranista

02/10/2013 Política

De l'11 al 13 d'octubre, el Grup Blanquerna orgamitza XXVII Seminari sota el títol "300 anys després, la llibertat" a l’Arenal de Llucmajor.

El primer dia de les jornades es comptarà amb la presència de Josep Rull (CiU), Marta Rovira (ERC), Dolors Camats (IV) i Quim Arrufat (CUP) que explicaran el procés d'independència que es viu a Catalunya.

A l'endemà, el debat se centrarà sobre "Quin nou Estat necessiten les Illes Balears?", amb la participació de Francina Armengol (PSIB), Manel Carmona (EU), Biel Barceló (PSM), David Abril (IV), Josep Melià (PI) i  Joan Lladó (ERC).

L’organització d’aquesta trobada va a càrrec del Grup Blanquerna, una escola de pensament constituïda els anys 80 i que enguany s’ha refundat com a think tank sobiranista. El president de l’entitat, Tomeu Martí, ha explicat que, a banda d’aquestes taules rodones, “destaca la participació en el Seminari de Marc Gafarot i Xavier Solano, dos experts en política internacional, que exposaran els casos de Bèlgica i Escòcia, respectivament”.

Durant el cap de setmana també es presentaran dues campanyes: una d’internacional, batejada ‘Un milió de signatures per l’autodeterminació’, de la Comissió Internacional de Ciutadans Europeus (ICEC); i #sompaïsoscatalans, una iniciativa que treballa per la unitat cultural, lingüística, econòmica i política dels Països Catalans.

Completen el programa la conferència "El mallorquinisme cultural i polític a l’inici d’un nou cicle", a càrrec de Damià Pons i les presentacions dels llibres "El fracàs d’Espanya" i "No tots els mals venen d’Almansa" a càrrec dels seus autors l’exsenador Pere Sampol i Antoni Rico.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid