Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
Convocatòria independentista per encerclar el Palau de Pedralbes

Per demà dimarts i dema-passat dimecres hi ha convocades diverses concentracions independentistes que intentaran encerclar el Palau de Pedralbes durant el “Primer Foro Económico del Mediterráneo Occidental”

21/10/2013 Política

Amb la consigna “Rebem-los com es mereixen. Encerclem el Palau de Pedralbes” hi ha convocades diverses concentracions independentistes durant el “Primer Foro Económico del Mediterráneo Occidental” que es celebrarà al Palau de Pedralbes (seu de la “Unión por el Mediterráneo”) els dies 22 i 23 d'octubre.

Amb l'eslògan “Demostrem al món que volem la independència. Internalització del conflicte” s'ha convocat la “Benvinguda amb un bany d'estelades per entrar al Palau Pedralbes” per demà dimarts a les 6h de la tarda coincidint amb l'arribada dels representants estrangers presents al fòrum on s'intentarà encerclar el palau reial.

Dimecres a les 9h del matí abans que arribi el President del Govern Espanyol Mariano Rajoy es tornarà a intentar l'encerclament del palau i finalment el mateix dia a les 18h durant la cloenda del “Primer Foro Económico del Mediterráneo Occidental” es tornarà a intentar l'operació. Les concentracions estan coordinades per l'ANC de Les Corts i es podran anar seguint mitjançant les etiquetes del twitter #EncerclemPedralbes i #DimecresEncerclemPerdalbes.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid