Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#FEMFORALAMAFIA
La web oficial omet la visita de Rajoy a Palma

Diferents col·lectius han anunciat que donaran una 'calorosa' benvinguda al president espanyol

19/07/2013 Política

El Consolat de Mar omet a les previsions del Govern d'avui la presència de Mariano Rajoy a Palma. El president del Govern espanyol no apareix a la nota informativa que apareix a la web sobre el Grup de Reflexió sobre el Futur de la Unió Europea (UE), en què hi participaran els ministres d'Afers Exteriors dels països membres de la UE, segons informa Dbalears

La nota emesa diu textualment: "el president Bauzá arribarà a les 17.20 hores al Gran Hotel Meliá Victoria, situat a l'avinguda de Joan Miró, 21, Palma, on el rebrà José Manuel García-Margallo i Marfil, ministre d'Afers Exteriors i Cooperació. A continuació, saludarà els ministres d'Afers Exteriors dels països de la UE, convocats a la reunió sobre el Futur d'Europa. Després es traslladaran a les sales de l'hotel on tindrà lloc la reunió dels ministres d'Afers Exteriors de la UE. A l'inici de la reunió, el president del Govern de les Illes Balears pronunciarà unes paraules de benvinguda".

En cap moment es parla de l'assistència a aquest acte del cap de l'Executiu espanyol, Mariano Rajoy, si bé a l'agenda del president espanyol si hi consta la seva participació a partir de les 18 hores en aquesta primera jornada inaugural. Segons fonts de l'equip de premsa del president Bauzá no s'inclou a Mariano Rajoy perquè s'ha preferit no barrejar les agendes. Però el cert és que en el cas de Bauzá i el ministre García- Margallo sí que han vist oportú incloure'l.

Ja dissabte el príncep Felip serà l'encarregat de rebre en audiència a partir de les 10 del dematí els ministres d'Afers Exteriors de la UE al Palau de l'Almudaina.

Protestes a les portes del Meliá Victoria

Diferents col·lectius ja han anunciat que donaran una 'calurosa' benvinguda al president espanyol. A les xarxes Esquerra Unida i Mallorca En Rel·lió ja han creat diferents convocatòries per animar a anar a les 17.30 hores a les portes del centre de convencions i poder dir en persona a Rajoy que el què volen és la seva dimissió. La previsió de protestes podria ser un dels motius que 'expliqui' perquè no han volgut incloure la presència de Rajoy a l'agenda de la CAIB.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid