Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
Centenars de persones amb estelades envolten el Palau de Pedralbes

Coincidint amb la celebració del  “Primer Foro Económico del Mediterráneo Occidental” amb l'objectiu d'internacionalitzar el procés cap a la independència.

24/10/2013 Política

Gairebé mig centenar de persones amb estelades es van concentrar davant del Palau de Predalbes i mitja hora més tard van formar una cadena envoltant el perímetre dels jardins del palau. La mobilització havia estat convocada per l'Assembla Nacional Catalana del districte de Les Corts coincidint amb la celebració del “Primer Foro Económico del Mediterráneo Occidental”, sota el lema “Demostrem al món que volem la independència. Internalització del conflicte”.

Els concentrats han cridat a favor de la independència i han cantat diverses vegades Els Segadors, amb més intensitat quan sortia del Palau algun membre de les diverses delegacions internacionals. També s'han escoltat consignes com “Ni Espanya ni França Països Catalans”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid