Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Diada
Últim espot de la Via Catalana

Quim Monzó i Juanjo Puigcorbé protagonitzen el vídeo

09/09/2013 Política

Quan només queden dos dies per la Via Catalana, l'ANC esgota les últimes hores fent una crida a la participació de tothom, inscrits i no inscrits, a la cadena humana de l'Onze de Setembre.

Per això aquest dilluns ha fet públic un nou espot de la Via. “L’Onze de Setembre tenim una cosa en comú: Fem Via”, un vídeo on l’escriptor Quim Monzó i l’actor Juanjo Puigcorbé animen tothom a participar a la Via Catalana per tal que sigui un èxit.

Aquest és el darrer espot de la campanya. La setmana passada va ser Pep Guardiola, l’escriptor Jaume Cabré i el cantant Dyango els que van donar suport a la Via Catalana.

Ara són Monzó i Puigcorbé els protagonistes del nou espot promocional de l’ANC. Al vídeo s’hi poden veure com dos veïns molt mal avinguts que es fan la punyeta constantment, papers que interpreten Monzó i Puigcorbé, es troben al mateix tram de la Via Catalana.

Tot i la sorpresa desagradable inicial, finalment s’acaben agafant de les mans en defensa d’allò que els uneix i deixant de banda les diferències i les males relacions que havien tingut fins aleshores. A l’espot també hi ha col·laborat les actrius Imma Colomer, com a actriu secundària, i Mercè Martínez com a veu en off.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid