Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cadena humana
L'ANC anima els no inscrits a la Via Catalana a sumar-s'hi

Qui ho vulgui podrà participar a la cadena humana, inscrits i no inscrits, i tothom hi serà comptabilitzat

08/09/2013 Política

Amb la Via Catalana pràcticament plena i preveient que possiblement molta gent que voldria sortir al carrer no ho faci perquè no està inscrita a la cadena humana o perquè no es poden desplaçar als trams que encara no estan plens, l'Assemblena Nacional Catalana (ANC) ha fet una crida aquest diumenge als no inscrits a participar igualment a la mobilització.

En aquest sentit, els ha demanat que malgrat no tenir cap tram assignat assisteixin a la cadena humana, de 400 quilòmetres, per tal d'"assegurar-ne l'èxit reforçant cadascun dels trams" i aconseguir així superar la manifestació de l'any passat.

En un correu enviat a tots els associats i assemblees territorials, l'assemblea subratlla que "tothom és imprescindible" per aconseguir ser més gent que a la Diada del 2012.

Si cal es faran més fileres

Davant dels dubtes generats al voltant de les persones que no s'han pogut inscriure a la Via Catalana, l’Assemblea ha deixat clar que la mobilització és oberta a tothom i que "per fer-la el més multitudinària possible cal que tothom hi participi".

"La Via és una mobilització oberta, ningú no n'ha de quedar exclòs, tothom hi és benvingut per tal d’aconseguir una jornada històrica", destaca. I si el traçat quedés ple del tot, l'ANC no descarta fer "les fileres que facin falta" perquè tots els ciutadans se sentin partícips de la mobilització.

Tram 0 per als no inscrits

Si una persona es vol apuntar a un tram que ja és ple hi pot anar igualment, però si vol fer constar la seva presència es podrà inscriure al Tram 0 que ha habilitat l'assemblea.

De fet, el formulari d’inscripció de la Via permet assegurar que es cobrirà tot el traçat, però no és un registre de participants i tothom que hi sigui, inscrits o no, seran comptabilitzats com a participants de la mobilització.

"Cadascun dels inscrits és responsable del lloc que s’ha guardat per a la història; que totes les mans s’uneixin depèn de la presència de cadascú al lloc que li correspon. Si tots complim, aconseguirem l’èxit logístic de la Via Catalana; i en conseqüència, també el seu èxit polític", ha remarcat l'ANC en una carta que ha enviat a tots els associats.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Alhora i la CUP
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid