Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CLAUSTRE UDG
L'UdG no convidarà mai més a la família reial

En un claustre extraordinari, la Universitat de Girona ha aprovat no convidar mai més i en cap situació a la família reial

06/07/2013 Educació

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans ha emès un comunicat on afirma que “estem contents perquè s'ha aprovat un punt que deixa prou clar la voluntat majoritària de les bases de la comunitat universitària deixant a l'UdG com a referent d'una universitat antimonàrquica i de rebuig als paràsits dels Borbons.”.

El comunicat també informa s'havien presentat quatre punts al claustre

1- No convidar a la família reial a la UdG en cap situació.

2- Fer els pagaments dels impostos a l'Agència Tributària Catalana.

3- Declarar el ministre Wert com a persona non grata.

4- Desvincular la UdG de la Fundació Príncep de Girona.

I que “D'aquests punts l'únic que s'ha aprovat ha sigut el primer. Ha sigut un matí ple d'intervencions,però en definitiva tots els detractors defensaven que era arriscat per l'UdG prendre aquestes mesures, ja que ens podrien girar l'esquena des dels diferents llocs que donen subvencions per l'UdG. És a dir, podem veure altra vegada com els mercats són els que regeixen la universitat.”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid