Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment estudiantil
Desallotjament imminent al rectorat de la UdG

Els Mossos han donat fins les quatre de la tarda de marge als estudiants perquè abandonin el rectorat

25/05/2012 Drets i Llibertats

La rectora de la Universitat de Girona (UdG), Anna Maria Geli, ha denunciat finalment als Mossos d'Esquadra l'ocupació del rectorat per part dels estudiants. Dos agents mediadors s'han desplaçat fins a Les Àligues per avisar als estudiants que tenen fins les quatre de la tarda per prendre una decisió sobre la continuïtat de l'ocupació.

Segons l'Assemblea de la UdG, les ocions que els han proposat han estat o sortir voluntàriament o desallotjament policial. De moment, l'assemblea no ha pres cap decisió, però fa una crida a tothom perquè es traslladi fins al rectorat per donar suport. El SEPC també ha fet una crida a la mobilització per aturar el desallotjament i ha convocat una concentració davant del rectorat.

Els estudiants, que ocupen l'edifici des de dimarts amb motiu de la vaga, demanen la congelació de les taxes, l'aturada dels acomiadaments i la privatització, la insubmissió a les retallades i que la rectora es posicioni públicament a favor de la absolució dels encausats o que dimiteixi.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid