Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura
L’Espai Mallorca obre les portes del seu nou local per Sant Jordi

L’acte servirà per intercanviar opinions i estarà amenitzat amb recitals, venda de llibres, signatures d’autors i altres activitats culturals relacionades amb les Illes

22/04/2013 Cultura

Aprofitant el caire festiu de la diada de Sant Jordi, l’Espai Mallorca obrirà les portes del seu nou local (a la plaça Vicenç Martorell, 1) per ensenyar el nou espai i captar socis. Com ha dit Joan Tomàs Martínez a Vilaweb, “encara estam en construcció i, per això, la participació de totes les persones interessades en el projecte de ben segur ens serà de gran utilitat. [...] La campanya a través de les xarxes socials ha funcionat i ja en som un centenar, però per fer funcionar l'espai necessitem més suport”.

Així doncs, l’objectiu d’aquesta acció serà intercanviar opinions i impressions per acabar de perfilar el projecte abans de l’obertura definitiva. Per això, es realitzarà un gran ventall d’activitats: durant tot el dia hi haurà una parada de llibres de temàtica o autors balears; diversos autors signaran llibres (Pau Vadell, Sebastià Portell, Lucia Pietrelli i Sebastià Bennassar), i s’hi podrà visitar l’exposició Espai Blanc, del fotògraf Gabriele Sisti.

A més, hi haurà un esmorzar de benvinguda a les 10:30 (amb crespells, coques salades, pa amb sobrassada, etc.); un contacontes amb Ricard Bonmatí a les 16:30; rondalles i romanços amb Laia Pubill i Ferran Pisà a les 17:15; una lectura dramatitzada de textos de Salvador Galmés a les 18:00; micro obert de poesia a les 19:00; concert de Ual·la a les 20:15; i, a l’horabaixa, tast de menjar mallorquí al restaurant Na Mindona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid