Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura
Acte per evitar el tancament de l'Espai Mallorca a Barcelona

Crits i renou convoca una festa reivindicativa amb personalitats del món de la cultura sota la crida 'Re-inaugurem l'Espai Mallorca'.

05/11/2012 Cultura
Espai Mallorca Espai Mallorca

Per evitar el tancament de l'Espai Mallorca a Barcelona,  Crits i Renou ha convocat, aquest dilluns a les 18h. a un seguit de personalitats del món de la cultura per demanar la continuïtat del centre, sota la crida 'Re-inaugurem l'Espai Mallorca'.

El col·lectiu grup Crits i renou llegirà un manifest explicant la lluita per tal que el projecte continuï viu. A continuació, els artistes prendran el relleu de l'acte: el cantant Roger Mar farà un petit recital; Enric Casasses, Edgar Alemany i Toni Clapés hi posaran la paraula poètica, i el Cor Jove de l’Orfeó Català tancarà la vetllada abans del brindis final.

També hi ha previst la participació de Maria del Mar Bonet, Sebastià Alzamora, Emili Manzano, Bel Olid, Toni Catany, John Carlin, Cinta Massip, Sam Abrams, Jaume Ayats, Isidor Marí, Toni Vidal, Blanca Llum Vidal, Arnau Pons, Toni Puntí, Rafel Duran, Francesc Ribera ‘Titot’, Pere Antoni Pons, Melcior Comes, Dolors Udina i Pere Tàpies. Tots ells es faran una fotografia davant del local amb l'objectiu de donar suport a l'entitat.

Amb aquesta protesta Crits i Renou vol demostrar "la voluntat ferma dels usuaris de mantenir el projecte malgrat el desinterès de les institucions públiques de les Illes Balears".

Crits i Renou fa una crida a donar suport a la pervivència del projecte a través d'una plataforma d'autogestió de base sorgida de la pròpia assemblea. El manifest culpa clarament "la indiferència dels actuals polítics de les Illes Balears".

L'assemblea que es va reunir fa uns dies va acordar crear dues comissions per tal de treballar i aprofundir el projecte autogestionat i d'apoderament col·lectiu del nou Espai Mallorca, una de comunicació i una altra de gestió i continguts.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid