Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
GUERRA BRUTA
De membre dels GAL a traficant de drogues

 

L'expolicia Michel Domínguez que el 1991 va ser condemnat a 108 anys de presó per ser membre dels GAL (Grupos Antiterroristas de Liberación) però que només va complir 9 anys de condemna, ha estat detingut per tràfic de drogues

22/04/2013 Història
L'expolicia i exmembre dels Grupos Antiterroristas de Liberación (GAL) Michel Domínguez va ser detingut divendres passat a Barcelona per agents de la Unitat de Drogues i Crim Organitzat (Udico) per la seva presumpta relació amb el tràfic de drogues. L'arrest de l'exinspector de Policia es va produir a les 11.00 hores de divendres a l'estació ferroviària Barcelona-Sants. Domínguez va arribar a la Ciutat Comtal en un tren AVE procedent de Madrid.

José Amedo i Michel Domínguez van ser detinguts el 1988 i condemnats el 1991 per l'Audiència Nacional a 108 anys de presó per sis assassinats frustrats i un delicte d'associació de malfactors. Set anys més tard, el 1998, Domínguez va ser novament jutjat pel Tribunal Suprem i en aquesta ocasió en companyia de l'exministre de l'Interior José Barrionuevo i l'exdirector de la Seguretat de l'Estat Julián Sancristóbal. La condemna de Michel Domínguez per aquesta segona acció dels GAL va ser de dos anys i quatre mesos per detenció il·legal del ciutadà francès Segundo Marey. L'ex inspector de Policia, després d'una acumulació de condemnes, va sortir de manera definitiva de la presó l'any 2000.

Al setembre de 2011 Michel Domínguez va ser condemnat per l'Audiència Provincial de Madrid a reintegrar a les arques públiques 97.922 euros en concepte de responsabilitat civil pel cas dels maletins. Aquests fets van ser jutjats el 2007 i la sentència recollia que Rafael Vera, exsecretari d'Estat d'Interior, va lliurar 1,5 milions d'euros a les dones de José Amedo i Michel Domínguez "per garantir el silenci dels policies".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid