Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Persegueixen militants de la CUP a Almàssera per penjar cartells

Nou episodi de repressió política al País Valencià per part de la policia local d'Almàssera encarregada a perseguir l'activitat política de la CUP

23/03/2013 Drets i Llibertats

La CUP d'Almàssera denuncia que durant una enganxada de cartells en aquesta localitat van ser seguits des d’un cotxe de la policia local "que ens buscà durant molt de temps i que, finalment, ens trobà". Dos agents agents de la policia van identificar els membres de la CUP i van omplir un informe de denúncia per aquest fet.

Es tractava dels cartells de la convocatòria de l'acte de diumenge 24 de març, en què participarà el regidor de la CUP d'Argentona Eudald Calvo,  al Casino de la plaça Major d'Almàssera.

En aquest sentit, la CUP d'Almàssera ha exposat en un escrit que "el PP vol posar fre al procés que s’ha obert al poble, amb un seguit de debats i conferències obertes i organitzades i que estan generant dinàmiques que no els agraden". També han explicat que per part de membres de l'equip de govern de l'ajuntament d'aquesta localitat s'havien realitzat amenaces contra els membres de la CUP.

Per a la candidatura independentista, es tracta "d'un desplegament de mitjans i recursos d’un ajuntament que es manifesta en ruïna, amb responsables que anuncien el seu temor per haver de tancar el poliesportiu o la casa de cultura o per no poder pagar la llum.  Si que tenim diners, però, per a que una patrulla de policia pegue voltes pel poble durant més d’una hora a la recerca i captura de gent que enganxa cartells informatius".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid