Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
La CUP proposa algunes mesures per un canvi real del govern munipal de Badalona

Emplaça el PSC-PSOE, CIU i ICV-EUiA a assumir la seva responsabilitat per canviar d'arrel la manera de fer política actual del PP

19/01/2013 Política
Cupbadalona Cupbadalona

Davant les notícies aparegudes recentment als mitjans de comunicació sobre una possible moció de censura al govern de Badalona, la CUP insta els partits de l'oposició a deixar enrere la política de declaracions i donar pas al treball real per a l'èxit d'aquesta mesura.

D'aquesta manera, la CUP emplaça el PSC-PSOE, CIU i ICV-EUiA a assumir la seva responsabilitat per canviar d'arrel la manera de fer política actual del PP, que atempta directament contra els interessos de les classes populars de Badalona. Igualment, el insta a abandonar la política de declaracions i a abraçar la política de negociacions.

Alhora, la CUP proposa que la societat civil monitoritzi i sigui partícip del procés de construcció d'aquest govern d'urgència local, per tal de garantir-ne la transparència. També planteja una sèrie de propostes polítiques i socials que hauria de dur a terme el suposat nou govern.

Com l'aturada en sec de la política de retallades socials i democràtiques i aplicació d'un programa de reversió de les retallades ja aplicades; Reconèixer els diferents ens ciutadans de referència en diversos àmbits com a interlocutors vàlids, així com garantir que les seves resolucions es considerin mesures de caràcter vinculant; Treballar per l'assoliment d'una ciutat urbanísticament estructurada, cohesionada i vertebrada, sense distinció entre barris ni zones i Crear mecanismes per investigar fins al final els diferents casos de corrupció, tant del govern actual del PP, com dels casos que es puguin produir en un futur.

A més, com a mesures concretes, la CUP proposa la creació i impuls de tres observatoris mixtes entre societat civil i Ajuntament en els següents àmbits: "Cohesió i Segurat; Finances i Cultura".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid