Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Referèndum
L'Institut Narcís Oller de Valls es declara insubmís de la llei Wert

El centre aposta per la desobediència civil per part de tots els professionals i estudiants per a poder assolir "realment" una educació pública, de qualitat i en català.

20/01/2013 Educació

Gairebé el 90% dels alumnes i professionals de l'Institut Narcís Oller de Valls van votar a favor de declarar el centre insubmís a la llei LOMQE que ha elaborat el ministre José Ignacio Wert. Ho van fer en referèndum el passat 15 i 17 de gener que havia estat convocat pel Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i que va comptar amb una participació del 83%.

D'un cens de 724 persones (professors, alumnes i PAS) i un participació del 83,7% (85,8% de l'alumnat i 68,5% de professors), un total de 540 persones o sigui el 89,8% va votar favorablement a la pregunta “Estàs d'acord en declarar l'Institut Narcís Oller insubmís a la llei LOMQE que ha elaborat el ministre José Ignacio Wert?”. Només hi va haver 23 vots (3,8%) en contra i 39 vots (6,4%) en blanc.

El SEPC de l’institut Narcís Oller de Valls ha visualitzat d'aquesta manera el rebuig a l’avantprojecte de la nova llei d’educació LOMCE impulsada pel ministre Wert.

Aquest no és el primer referèndum en un institut del Camp. Ja el 2009 a l’Institut Martí i Franquès de Tarragona, el nucli del SEPC va dur a terme una consulta sobre la independència i, dos anys més tard, sobre la immersió lingüística.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid