Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El SEPC organitza una consulta sobre la immersió lingüística a l’Institut Martí i Franquès

La consulta que pensa fer la propera setmana a l’Institut Martí i Franquès de Tarragona planteja la pregunta “Està d’acord que el català sigui la llengua vehicular en l’ensenyament dels territoris de parla catalana?”.

Aquest dicendres, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) de l’Institut Martí i Franquès vol realitzar un acte “inaugural” de la consulta. L'acte cosnsiteix es realitzarà a l’entrada del propi institut i consistirà en fer una fotografia a tots els alumnes que vulguin participar traient la llengua sota el títol “Treu la llengua al Tribunal Constitucional”.

07/04/2011 02:44 Cultura
El motiu per on s'ha encarrilat aquesta idea ha estat  retallada del Tribunal Constitucional el passat estiu contra l’Estatut i l’aprovament del Tribunal Suprem el desembre del 2010 que destrueix la immersió lingüística de Catalunya.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid