Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Condemna
El Grup Promotor de la CUP València també condemna la detenció produïda ahir a la ciutat
15/01/2013 Drets i Llibertats

El grup promotor ha mostrat la seua condemna per la detenció del militant d'Endavant-OSAN i membre de la COS que a més a més és un dels fundadors del Grup Promotor i que va participar en una acció simbòlica contra els desnonaments en una oficina de "La Caixa" el passat 14N, durant la Vaga General.

El Grup Promotor ha denunciat per una banda la desproporció entre els mitjans fets servir per la policia i la gravetat del suposat delicte investigat –incloses proves pericials d'empremtes dactilars i una detenció durant quasi dotze hores-, els quals s'haurien pogut resoldre amb una citació judicial.

També denuncien la desproporció entre els mitjans posats a disposició d'evitar la denúncia i els posats a disposició d'evitar el problema que la genera. En eixe sentit, el Grup Promotor de la CUP recorda que l'acció a l'oficina de “La Caixa” volia denunciar que un veí de Burjassot va tractar de suïcidar-se el 26 d'octubre després que “La Caixa” promogués el seu desnonament.

En tercer lloc, el Grup Promotor recorda que eixe mateix veí de Burjassot va ser proposat pels diputats de la CUP al Parlament de Catalunya per a presidir aquella institució. I que la CUP, conjuntament amb la resta de moviments socials, continuarà denunciant i evitant els desnonaments amb totes les ferramentes al seu abast, inclosa la desobediència civil i la denúncia pública.

Finalment, el Grup Promotor de la CUP a València ha agraït la participació de totes aquelles persones que al llarg del dia d'ahir es van manifestar en solidaritat amb el company de la CUP i en demanda de la seua llibertat, tant davant de la comissaria com de la Ciutat de la Justícia.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid