Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Catalunya Nord
Rifla per a l’ensenyament del català a Perpinyà

Airenou de Baó ha declarat que, tot i que el català estigui perseguit arreu dels Països Catalans, “és a la Catalunya Nord on el seu estat és més preocupant”

08/12/2012 Llengua

Com cada any, la Federació per a la defensa de la llengua i la cultura catalanes organitza una rifla per a l’ensenyament del català a Perpinyà. Enguany té lloc dissabte, a les 20.30, al Satèl·lit de Perpinyà. Se’n faran 25 partides, que estaran ben acompanyades de cambajons, vi, banastes de productes catalans i diversos lots.

Per la seva banda, Airenou de Baó (Rosselló) anima tots els defensors de la llengua catalana a participar a l’activitat, ja que “arreu dels Països Catalans la llengua catalana rep amenaces, però és sense cap dubte a Catalunya Nord on l’estat de la llengua és més preocupant”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid