Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertat.cat
Premis Llibertat.cat 2012 a cinc persones i col·lectius actius i compromesos

Coincidint amb el 6è aniversari del naixement de Llibertat.cat, el portal independentista atorga els "Premis Llibertat.cat" a persones i col·lectius pel seu treball constant i compromès en la lluita per uns Països Catalans reunificats, independents i socialistes

05/11/2012 Comunicació

Coincidint amb el 6è aniversari del naixement de Llibertat.cat, el portal independentista atorga els "Premis Llibertat.cat", que es van iniciar l'any passat coincidint amb el 5è aniversari del mitjà.

Els guardons volen reconèixer persones i col·lectius que destaquen pel seu treball constant i compromès en la lluita per uns Països Catalans reunificats, independents i socialistes des dels diversos vessants comunicatius.

L'any passat els premis es van lliurar en el marc de la festa de celebració del 5è aniversari de Llibertat.cat, realitzada al Casal Independentista "Jaume Compte" de Sants. Enguany però, els Premis Llibertat.cat s'entregaran directament a les persones guardonades.

Els premiats:

- Audiovisual: a Zeba Produccions pel seu treball audiovisual arrelat al país, compromès i dedicat a la recuperació de la memòria històrica. Aquesta productora ha realitzat el documental produït per Llibertat.cat "L'Operació Garzón contra l'independentisme català"També se'n poden destacar títols com "Terra Lliure, punt final", "La Sardana, dansa nacional de Catalunya?", "La Crida, història d'una resposta" o la docuficció "El General Moragues, l'heroi oblidat", a més de tres documentals sobre la Guerra Civil a les poblacions d’Olot, Ripoll i la Vall de Bianya.

- Bloc: a Roger Jorro per "Locked up. Blog d'un activista català empresonat a Irlanda, un compte enrere a la llibertat". En aquest espai Jorro hi ha anat abocant les seves reflexions, pensaments i denúncies durant els dos anys que ha estat empresonat a Irlanda del Nord.

- Opinió: a Jordi Martí Font, militant anarcosindicalista i independentista que ha col·laborat activament amb els seus articles a la secció d’Opinió de Llibertat.cat, des de fa ja sis anys.

- Cultura: a Crits i Renou i a l'Espai Mallorca per esdevenir un punt de trobada entre Catalunya i les Illes des de Barcelona durant 14 anys i per combatre tenaçment l'amenaça de tancament per culpa de la falta de suport del Consell de Mallorca, el Govern i de l'Institut d'Estudis Baleàrics.

- Memòria Històrica: a Ferran Dalmau per la seva tasca de compilador de la Memòria Històrica del moviment independentista al seu bloc "Rambla amunt". Alguns dels seus treballs han estat publicats a Llibertat.cat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid