Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertat.cat arriba als 10.000 articles publicats

 

Llibertat.cat, el portal d'Informació i d'opinió de l'esquerra independentista, ha arribat als 10.000 articles publicats. En quatre anys, Llibertat.cat ha assolit aquesta fita a partir de l'esforç desinteressat de totes les persones que hi han col·laborat i n'han format part. 

Llibertat.cat va iniciar el seu camí, tal com la coneixem avui dia, l'any 2006, però no pas òrfena i sorgint del no res. Llibertat.cat naixia hereva de Llibertat.com, un portal que des de l'any 1999 oferia a l'Esquerra Independentista una eina també de difusió i debat al servei de tot el moviment.

23/06/2010 20:09 El Davantal
A poc a poc, i també gràcies a l'esforç desinteressat de moltes persones, Llibertat.com es va anar obrint pas per esdevenir un web pioner al món internauta, consolidant-se, en els seus set anys de vida, en el referent comunicatiu de l'Esquerra Independentista. D'aquesta manera doncs, el novembre del 2006, Llibertat.com donava pas a Llibertat.cat, que heretava el llegat de set anys de trajectòria del web predecessor.
 
Immediatament, Llibertat.cat va donar nous aires a la pàgina web, renovant-la i potenciant-ne els continguts, de manera que iniciava un projecte diferenciat que ha passat per potenciar la informació i l'opinió al si de l'Esquerra Independentista. Quatre anys després, el projecte s'ha professionalitzat, amb noves seccions i una mitjana de visites creixent, i amb la mirada posada en el novembre de 2010, quan Llibertat.cat compleixi quatre anys de vida.
 
D'ara endavant, doncs, Llibertat.cat seguirà marcant la línia que ha anat perfilant fins ara, amb seccions exitoses com "Tal dia com avui", que repassa cada dia les efemèrides més rellevants del nostre passat; "L'Anàlisi", que tracta en profunditat temes d'actualitat; "Humor amb llibertat", que recupera vinyetes històriques on l'humor molt sovint segueix vigent; "Memòria històrica", una secció que malgrat la immediatesa i sovint superficialitat d'Internet aposta per oferir assajos rigorosos sobre episodis de la nostra història col·lectiva, i un llarg etcètera.
 
Llibertat.cat va apostar al seu moment per omplir el buit comunicatiu que suposava no tenir espais d'opinió i de debat a l'Esquerra Independentista. Doncs bé, creiem que aquest buit s'ha superat en gran mesura, però seguim pensant que continua sent necessari crear més espais de confluència com Llibertat.cat; espais que esdevinguin l'expressió i la combinació de les diferents sensibilitats al si de l'Esquerra Independentista.
 
En l'actualitat, aquell embrió de 2006, s'ha convertit en un portal que acumula unes 1.700 visites diàries de mitjana, cosa que significa que en quatre anys el nombre de visites s'ha multiplicat per cinc. Això no hagués estat possible sense el suport de la multitud de lectores i lectors que dia rere dia,  des de les més diverses necessitats, diposita la seva confiança en aquest espai a la xarxa. Esperem seguir comptant amb la vostra col·laboració i us animem a participar-hi activament fent-nos arribar informacions, opinions i imatges.
 
Moltes gràcies a tothom!
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid