Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
FESTA REIVINDICATIVA
A València, Ciutat Vella Batega!

Col·lectius i associacions fan que els carrers siguin ben vius tot i “l’abandó de les institucions i la seua política de degradació”

20/11/2012 Cultura

Els barris del centre històric de València van acollir la festa reivindicativa Ciutat Vella Batega, que dissabte 17 de novembre va estrenar la seva primera edició.

Diversos col·lectius i associacions del districte van organitzar un acte exitós que va fer palès que aquests barris encara són ben vius “malgrat l’abandó de les institucions i la seua política de degradació per a poder transformar aquest espai en un parc temàtic dedicat al turisme i l’oci nocturn”.

A les 11 del matí una cercavila amb la Colla de Dolçainers i Tabalers Estrela Roja de Benimaclet i amb la batucada dels Cucs de Velluters va recórrer diversos punts del barri fent parades que aprofitaven els col·lectius organitzadors per fer accions reivindicatives relacionades amb el seu àmbit d’actuació.

Després, la Muixeranga de València va aixecar diversos castells, que van fer de preludi a la trobada d’entitats. A continuació, els assistents van poder xalar amb un dinar popular i, al vespre, Ca Revolta va allotjar la tertúlia “Ciutat Vella, què volem?”.

Finalment, el bon caliu de la festa va continuar amb les actuacions de Sènior, Nèstor Mir, Rafa Xambó, Tio Vicent, El Cifu, Jose el del Saxo, el mim Alain i el recital d’Estellés.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid