Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CULTURA
Una xerrada sobre el català com a llengua de trobada avivarà la flama del Correllengua badaloní

El membre de Llibertat.cat José Miguel Cuesta explicarà la seva història d’adopció del català com a llengua habitual i vehicular

25/10/2012 Llengua

El Correllengua de Badalona deixarà la seva petja a la ciutat aquest dijous a les set de la tarda amb la xerrada “Català: llengua de trobada i llengua de partida” al CC Torre Mena.

En l’acte, el membre de Llibertat.cat José Miguel Cuesta Gómez, badaloní, membre de l’Arxiu Històric de Llefià i del col·lectiu Veu Pròpia (una organització de nous parlants a favor de la llengua), explicarà la seva història d’adopció del català com a llengua habitual i vehicular.

La xerrada s’emmarca en el conjunt d’activitats del Correllengua Badaloní, que organitzen la Comissió de Cultura de Llefià, el Casal Antoni Sala i Pont, i el Casal Carme Claramunt, amb l’objectiu de “fomentar l’ús social de la llengua catalana i la cohesió social”.

El Correllengua d’enguany està dedicat a les figures de Lluís Maria Xirinacs i de Joan Fuster i, per això, la comissió organitzadora ha aprofitat per recomanar l’exposició “Joan Fuster: una biografia visual (1922-1992)”, que vol donar a conèixer l’escriptor valencià als ciutadans del Principat. Es podrà visitar fins el dia 30 d’octubre a la Sala de la Fundació Ateneu Sant Roc.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid