Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sindical
Una cinquantena de persones assisteix a la presentació de la COS a la UB

Els membres de la COS van fer una anàlisi del procés de destrucció de la UB en qualitat d’universitat pública

05/10/2012 Laboral

Una cinquantena de persones va assistir dimarts 25 de setembre a la presentació de la secció sindical de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) a la Universitat de Barcelona en un acte que va tenir lloc a l’Aula Magna del Campus d’Humanitats del Raval. A l'a jornada hi van participar activament una bona part de les persones assistents, i els membres de la COS UB i de la COS del Barcelonès.

Els membres de la COS van fer una anàlisi del procés de destrucció de la UB en qualitat d’universitat pública, i es va informar del que succeirà a partir del gener del 2013 quan s'intensifiquin els acomiadaments i la precarització laboral i salarial de professorat i de treballadors d’administració i serveis (PAS), així com les condicions d'accés a la universitat dels estudiants.

D'altra banda, durant l'acte es van exposar la multiplicitat de problemes que afecten les diverses categories laborals presents a la UB, i es va parlar de les estratègies, les metodologies i els continguts de les lluites que cal emprendre i sobre l’immobilisme de les estructures sindicals de la UB.

La COS ha organitzat una xerrada sobre l'impacte de la reforma laboral en els treballadors públics dimecres 10 d’octubre a les 12 del migdia a l'Aula Magna de la UB.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid