Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
29-M
Concentració de suport davant el judici contra un vaguista a Gramenet

Demà  les 11h als jutjats de Santa Coloma de Gramenet situats al passeig Salzereda, 15.

18/09/2012 Política
Cartell que convoca la concentració Cartell que convoca la concentració

Demà es realitzarà un judici de faltes a un veí de Gramenet, que va participar com a vaguista en les mobilitzacions del passat 29 de Març de 2012.

Per aquest motiu, diversos col·lectius, organitzacions i persones solidàries que van participar al Comité de Vaga Anticapitalista de Gramenet han fet una crida a participar de la concentració que es farà a la porta dels jutjats durant la realització del judici.

A la concentració, també hi participaran com a convocants les organitzacions de les quals forma part el company, ARRAN i SEPC, amb el suport d'Alerta Solidària.

El Comitè de Vaga Anticapitalista a Gramenet demana l'atura de repressió

En un comunicat aquest comitè remarca que que la repressió policial i judicial no sol·luciona cap conflicte de naturalesa política o social. A la vegada, demanen a les autoritats policials de les administracions autonòmiques i estatal que aturin la repressió contra aquells sectors socials que lluiten per una societat més justa.

El comitè també fa una crida a la mobilització i a la solidaritat activa. "No és moment de pors; és l'hora de prendre els carrers, plantar-los cara i recuperar les nostres vides", afirma.

Recordem que n'hi han hagut 114 a Catalunya per les mobilitzacions del 29-M contra la reforma laboral. L'última onada de detencions es va viure a Sabadell el passat mes de juliol.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid