Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
La CUP de Vilanova pregunta per l'elevadíssim cost de la grup municipal
03/08/2012 Política

La CUP de Vilanova i la Geltrú va formular una pregunta al ple municipal de dilluns passat sobre el cost elevadíssim del vehicle de la grua municipal, de la qual s'havia esgrimit inicialment des de l'ajuntament una xifra 500.000 €, tot i que posteriorment l'ajuntament ha corregit la quantitat fins arribar a 80.000€, sense donar explicacions del perquè de la xifra desorbitada que havien ofert amb anterioritat.

Segons informa el Vilanova Digital, el servei de grua de Vilanova, una única grua, ha tingut un cost en el present pressupost 2012 de 310.000 euros, això després que CiU accedís a rebaixar-ne 50.000€ de la partida per la petició reiterada de la CUP.

Així i tot, la CUP ha manifestat que continua trobant exagerat que un servei de grua tingui una despesa anual (uns 52 milions de les antigues pessetes) i han insistit a rebaixar a la meitat aquest cost, en benefici d'altres partides municipals més necessàries.

Contra la liberalització del comerç tradicional


Per altra banda, la CUP de Vilanova també va realitzar durant aquest ple una defensa del comerç tradicional de Vilanova durant la votació d'una moció presentada al ple contra la liberalització dels horaris comercials decretada pel govern espanyol i mentre es discutia models de desenvolupament comercial a la ciutat.

Per a la candidatura independentista permetre que els comerços obrin a qualsevol hora qualsevol dia ofegarà el petit comerç, que no podrà competir amb la maquinària de les grans superfícies, que sí que tenen capacitat per maniobrar.

La moció contra la liberalització d'horaris va ser aprovada amb els vots a favor de tots els grups, excepte el PP.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid