Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Malbaratament de diners públics
Milers de persones es manifesten a València contra la F1

Demanen la dimissió dels responsables de la situació que travessem, en especial del conseller Vela

24/06/2012 Res-pública

Unes cinc mil persones, segons els organitzadors i unes 400 segons la polícia, s'han manifestat aquest diumenge a València sota el lema 'Fórmula 1? les persones primer. No a les retallades' en la marxa convocada pels sindicats UGT i Intersindical Valenciana, contra la política de "balafiament" del Consell en els grans esdeveniments com la Fórmula 1, que se celebra aquest cap de setmana a València.

A la marxa s'han unit a més els treballadors de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) i l'Empresa Metropolitana de Transports (EMT) en protesta per "les retallades" realitzades pel Govern valencià en aquestes empreses del sector públic.

Segons els sindicats, el premi de Fòrmula I és una de les mostres més evidents de la política d’aparador i de malbaratament dels diners públics pel govern. Causa un cert estupor contemplar com, en un moment de profunda crisi econòmica que afecta a la majoria de la societat, un govern destina els recursos de les valencianes i valencians a events que no generen ni riquesa ni ocupació i que sols serveixen per enriquir a unes poques persones.

També remarquen, que en el País Valencià hi ha molts altres exemples d’aquesta política: l’aeroport de Castelló, els sobrecostos de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, la deficient gestió de la Ciutat de la Llum d’Alacant, la visita del Papa a València… o tots els casos de corrupció com Gürtel, Brugal o el desviament de les partides destinades a la cooperació internacional.

Demanen la dimissió del conseller Vela

Davant d’aquesta situació, els dos sindicats han demanat la dimissió dels responsables de la situació que es travessa, en especial del conseller Vela que ha estat un dels màxims responsables dels pressupostos i de l’economia valenciana durant molts anys.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid