Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament sexual
El col·lectiu H2O exigeix la dimissió del ministre l'Ensenyament espanyol

El nou temari de l'assignatura “Educación para la Ciudadanía”, rebatejada pel propi Wert com “Educación Cívica y Constitucional”  elimina qualsevol referència a l’homofòbia i a la diversitat sexual.

21/05/2012 Drets i Llibertats

El col·lectiu H2O de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals del Camp exigeix la dimissió del ministre l'Ensenyament espanyol i que es deixi d’adoctrinar els nens en l'odi envers els homosexuals, qüestió desgraciadament avui possible gràcies a la vergonyosa influencia i privilegis de la cúpula catòlica, més ideologitzada que mai, en un Estat que es declara aconfessional. També demana que als joves escolar se’ls segueixi educant en el respecte a la diversitat i no inculcant-los cap tipus de menyspreu.

En aquesta línia, el col·lectiu denuncia aquesta deriva del Govern del PP que sí considera del tot ideològica, i constata que la guerra empresa per la cúpula eclesial espanyola i catalana envers els homosexuals iniciada quan es va aprovar el matrimoni entre persones del mateix sexe no té límit ni decència.

En el nou nou temari de l'assignatura, que quan el PP era a l’oposició va qualificar d’adoctrinadora, el ministre Wert es plega a les exigències de la Conferència Episcopal Espanyola i s’elimina qualsevol referència a l’homofòbia i a la diversitat sexual per, segons el ministre “eliminar qüestions compromeses i susceptibles d’adoctrinament ideològic”. Ara resulta que educar en el respecte i intentar evitar l’homofòbia és una qüestió d’adoctrinament ideològic! En canvi es farà una defensa explícita de la iniciativa privada i una crítica al “nacionalisme excloent”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid