Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Manipulació mediàtica
Un policia va ser l'autor de l'incendi del vehicle durant les mobilitzacions del 29-F

Un agent va acostar un contenidor en flames al cotxe estacionat, segons ha revelat la propietària del vehicle

06/03/2012 Comunicació
El cotxe incendiat durant la manifestació d'estudiants el passat 29 de febrer va ser provocat per agents dels Mossos d'Esquadra. Així ho ha assegurat la seva propietària en una entrevista a 8tv, un fet del qual el ditigital d'El Triangle també se n'ha fet ressò.

Un agent del cos dels Mossos d’Esquadra va ser el responsable de l'incendi del vehicle, ja que va acostar un contenidor en flames al cotxe estacionat al xamfrà del carrer Balmes amb Diputació, que es va incendiar.

La propietària del vehicle assegura tenir en la seva possessió un vídeo d’un vídeoficionat que demostra que “un mosso va ser qui va acostar el contenidor cremant al cotxe”, ja que el contenidor en flames estava al mig del carrer.

A l'entrevista la propietària ha declarat que se sent molt perjudicada per la pèrdua perquè el vehicle era nou i perquè era el seu mitjà de transport diari.

Recordem que la imatge i alguns vídeos del cotxe incendiat van servir d'argument criminalitzador de la mobilització estudiantil. Concretament, l'incendi del vehicle es va repetir a tots els grans mitjans i va ocupar espais destacats als diaris.
Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid