Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Maquillatge de la figura del rei als mèdia

 Aquests dies s'estan promovent informacions als mèdia que, sense remetre's a cap notícia, intenten exaltar o defensar la figura de Juan Carlos I de Borbón. Fa pocs dies el nou programa de TV3 "Llegendes urbanes" posava l'accent en la manca de veracitat de les informacions que parlaven sobre diversos aspectes del monarca (entre les quals els assumptes de llit amb l'actriu Barbara Rey). Avui mateix una mini-informació d'EFE assegura que el rei espanyol és dels menys rics del món, una dada que xoca amb les informacions de reportatges que denuncien el contrari, i especialment amb el documentat Un rei cop per cop, que posa al descobert els negocis lícits i els de més enllà de la legalitat en què ha participat el borbó. 

23/08/2008 20:51 Comunicació
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid